Kohe küsiksin ise kohe commanderi kohta ka. Viimastel nädalatel on osalejate arv suurel määral vähenenud ning tahtsin küsida neilt, kes pole nii aktiivselt käinud põhjust. Kas aeg ei sobi või korraldame hetkel liiga palju turniire või siis midagi muud?
Ma võin enda kohta selgitada - lähen kohe välislähetusele ning selleks tuleb valmistuda (sellega seonduvalt mind pole kuni jaanuarini ilmselt). Loodan et 6.11 õnnestub veel viimasena, aga pole kindel. Päeva osas ma ei saa esmaspäeviti, kõik ülejäänud on ok. Kord nädalas mängida on kindlasti positiivne muutus eelneva korra kahe nädalaga võrreldes.
Esmaspäev Commander sobiks mulle ka hästi. Järgminenädal veel kolmapäev ok ja siis ülejärgmisest võiks teha siis esmaspäeviti. 1v1 commander turna ka okei mõte. Ma ise mõtlesin mingit CEDH buyin stiilis asja teha. Näiteks et 10 euri buy in iga win 8 euri 5 roundi top1 saab mingi premium boostri vms...palju huvilisi oleks?
Minu meelest turniir on lahe, ei pea olema ka ainult 1v1ga piiritletud. Võib ka 4sed lauad. Alternatiivina võib ka EDH pre auhinnajaotusega olla (see buustrite teistelt ära võtmise süsteem). Mulle meeldiks kui oleks rohkem pinget teha häid valikuid mängides.