Pikemalt ka.
Ehk mingi faq vms.
See, et ma raha ette küsin, seda on vaja selleks, et ma annan 19 Juuli õhtul sisse tellimuse, et kui palju buustreid vaja on ja maksan raha ära. Seega on mittemaksnud inimesed räme tüütus ja seetõttu pole mul kahju ka rohkem raha küsida.
Kohapeal saab magada magamiskotis. Ehk võtke madrats ja magamiskott kaasa ja ei tohiks jääda Ööbimise taha. Siiski, ma loodan, et Tartlased on head inimesed ja majutavad ka tallinlasi, kui's saavad.
Ma pole kohapeal käinud aga kohti pidavat olema 46-le. See on siis ka cap. Kes enne maksab, see saab koha. Lihtne.
Kohapeal kehtivad tavalised käitumisreeglid, ehk lõhkumist ei tohi olla.
On väike šanss, et ehk mõni sponsor ka jookide näol. Läbirääkimised käivad

Kohtunikuga on nii, et kui keegi tahab aidata, siis palun. Reaalselt siiski nii, et kõik kellel mingi level on, võivad vastata. Ma ise olen nö. peakohtunik. Ja kui ma ise olen mõnes olukorras, kus on vaja kohtuniku abi, siis teevad otsuse teised, kes kohal.
Kuna PWP-d kaovad ära, siis vist suht suva, kui reporditud. Kui sellest siiski mingi kasu on, siis ma proovin selle ära ka raportida.
Teise päeva algus on kas 10 või 11. Olenevalt sellest, kui kaugele eelmine päev jõudsime.
Veel küsimusi? Palun küsige.
Jagage ka sõpradele seda, kes võibolla ei näe seda teemat.