Mäng nagu film, kus muidu on kõik hea ja äge ja ülipõnev ja viimasel stseenil selgub, et kõik oli ainult uni.
Raweni sõjast - lõpus tundus veidi kahtlane, et ta maffia on, aga pidin räigelt edasi pushima, sest see saab mu ainsaks alibiks, et ma ei ole maffia.
Jottile:
Sa ütled, et KKK ja VPL on head ja sa oled ment. Sa jääd ellu öösel. Järelikult maffia teab, et sa ei ole ment ja ei tapnud sind ära. Järelikult küla teab, et sa ei ole ment, sest maffia teab, et sa ei ole ment. Järelikult üks kahest KKK ja VPL peab olema halb, sest maffia teab, et väide "KKK ja VPL on mõlemad head" ei ole tõene.
Järelikult oleks KKK 2 päeva jooksul surma saanud hence maffia tegi õigesti, et sind maha lõi
@Ekvard - tahaks mõelda, et ma oleksin KKK'd selle teksti peale hääletanud, aga tõenäoliselt siiski mitte. Kui sa oleksid juurde toonud selle mõttekäigu, et jott valetas, sest ta tahtis näida, kui võltspolitseinik, et 1 päev kauem elada, siis ma ehk oleks kaalunud, aga lihtsalt statement, et "äkki ta valetas" ei oleks mind ümber veennud.
Viimati muutis Mhe; 24.12.2017 23:03:57.