Kust sellised traditsioonid?
Sest Viego ei oska seda mängu mängida, ning olles hea, tekitab ta oma lahmimisega ainult segadust heade leeris. See on olnud umbes k6igis nendes maffja-mängudes, mida ma mäletan, kus ta on osalend.
Külaelanike ehk heade read hõrenevad iga päevaga, seega on selline segadusetekitamine ja lämisemine väga halb.
Samas on eelmised mängud 6petanud, et tavaliselt soosib pahalaserolliga 6nnistamine algajaid mängijaid. Kuna Corleone kinnitas teemaalgatuses, et ta mängiks kyll, aga ei oska, siis ma kahtlustan teda Keremi 1d20 elu-täringuga paha olemises. Sest see kuidagi intuitiivselt sobitub mustriga. Ja et kui ta ka paha ei ole ikkagi kokkuv6ttes, siis ta enda ylestunnistuse kohaselt ta väga ei oska mängida seda mängu, siis on ta sama ohtlik headele kui lämisev ning segadust külvav Veigo.
Sellised mängijad, kes eriti ei panusta ja/või puusalt lahmivad, tuleks esimeses lahenduses välja häletada. Kahe kandidaadi (Viego ja d'Corleone) vahel valides ma eaimesel päeval hääletan rõõmsas moderni-pohmakas
don Corleone.