Noh. Päris ausalt nüüd öeldes siis ei ole hetkel tegemist väga hea pakiga, millega võistelda. Aga, sa oled õigel teel ja mingid mõtted on väga head. Ma olen oma "budget magic" seeria jaoks ühte R/G Werewolf pakki testinud ja ma võiksin öelda, et tegemist on vägagi konkurentsivõimelise standardipakiga, mis on lisaks kõigele ka odav. Kui sa soovid minu pakutud teed mööda minna siis hakka aga kaarte vahetama, siin foorumis on selle jaoks sobiv koht olemas.
Creatures (26):
4
Kessig Prowler4
Duskwatch Recruiter4
Lambholt Pacifist4
Geier Reach Bandit4
Spirit of the Hunt4
Ulvenwald Captive2
Ulrich of the KrallenhordeOther (10):
4
Atarka's Command4
Howlpack Resurgence2
Collective DefianceLands (24):
14
Forest10
MountainSideboard (15):
2
Collective Defiance3
Kessig Forgemaster4
Prey Upon3
Titan's Strength3
Incendiary FlowNagu mainitud on tegemist budget pakiga. See tähendab, et teda on teiste pakkidega võrreldes võrdlemisi odav kokku panna kuid ta suudab siiski konkurentsivõimeline olla ja edkukalt esineda, jäädes selle juures ikka Werewolf teemasse. Ma siiralt usun, et kui sa soovid R/G Werewolf pakki standardis mängida siis ülaltoodud pakk onhinna ja kvaliteedi suhtes üks parimaid võimalusi.
Suurem enamus kaartidest on commonid/uncommonid, mida sa saad kas Lorienist osta võid heal juhul mõne vanema mängija ära räägitud, kes sulle need niisama otsida viitsid ja anda tahab. Kõige raskem on vist
Atarka's Commande saada ning peab endale meelde tuletama, et need ei ole oktoobris enam standardilegaalsed kaardid. Sellest rääkides on ülaltoodud pakk ja selle tõttu hea, et pärast septembri lõppu saab seda pakki siiski standardis mängida, sest kõik peale
Atarka's Command-ide jäävad formaati alles.
Kui tahad paki peale rohkem raha kulutada siis soovitan teha järgnevad muudatused:
-4
Mountain-4
Forest-2
Ulvenwald Captive+4
Cinder Glade+4
Game Trail+2
Arlinn KordUuri kindlasti ka Veigo tehtud spetsiaalselt algajatele mõeldud turniiri -
http://www.maagia.net/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=164676#Post164676Loodan, et aitas. Ja kui küsimusi on siis küsi kindlasti. Edu!