Kui ma loen seda topicut tekib mul pisar silma. Ma kirjutan välja rare'id, mis ma oma boosteritest viimase kuu jooksul sain. Päris kõiki ma ei mäleta, sest nii palju crappi ei mahu mul pähe. Ja lõpuks siis nimekiri
Possessed NomadPossessed CentaurSutured GhoulMorality ShiftTest of EnduranceWheel and DealSilklash SpiderBiorhytm
Endemic PlagueWeathered Wayfarer
See oli ainult viimane kuu. Minu jaoks on suur sündmus, kui sealt tuleb midagi, mis maksab rohkem kui 3 dollarit. Kes tahab näha täispikka varianti sellest ebaõnnest võib vaadata mu H/W. Kui ma vaatan oma albumit näen ma seal palju rare'e, aga kõigist nendest on mingi vähem kui 5% head. Kõige tihedamini olen ma ostnud ON seeriat ja kõige huvitavamad kaardid, mis ma sealt saanud olen on järgmised:
2x
Mythic Proportions2xBiorhytm
1x
Weird Harvest1x
Tempting Wurm2x
Tephraderm2x
Psychic Trance2x
Blatant Thievery2x
OblationMa saan nüüd aru, miks paljud saavad nii palju häid kaarte, ma ostan kogu pasa ära. Praeguseks hetkeks ma olen ostnud mingi 100 boosterit ja parimad asjad, mis olen sealt saanud on 1xBoP, 2x
Living Wish, 1x
Flooded Strand ( kõige sitem fetch ) ja see on kõik..............100 boosterist on seda ikka väga vähe.... pealegi juhtus see novembris. Nii et pool aastat mitte huidki
Kõige hullem on veel vaadata, kuidas vend kõrval boostritest saab selliseid kaarte nagu
Nantuko Shade,
Exalted Angel,
Polluted Delta jne.
Ok lõpetan oma whine'i ära ja lähen nutan oma ette kuskil nurgas.