Hei!
Tänud kõikidele osalejatele. Filmimäng on koos nädalaga edukalt lõpuni jõudnud ning lõplik edetabel on järgmine:
- Kaupo - 28
- filden - 23
- mcv - 18
- don Digimon - 12,5
- jott - 11
- Witchhunter - 6
- Emil - 4
- ber1t - 3
- roheline_mehike - 2
Au ja hiilgus kuulub seega
Kaupole ning kiidusõnad väärika konkurentsi pakkumise eest
fildenile ja
mcv-le. Lisaks olid väga tublid ka
don Digimon ja
jott, kes saatsid peaaegu iga kord oma pakkumised.
Ahjaa ja pühapäevased õiged vastused olid järgmised:
- Siin me oleme
- Suvi
- Need vanad armastuskirjad
- Klass
- Sügisball
Mõned muljed ka:
Hakkasin filmimängu korraldama seetõttu, et Kaupo korraldatud filmimäng tundus väga tore, aga ma olen ise filmide arvamises üsna halb. Seega sain kiirelt aru, et ainuke võimalus filmimängust osa saada on seda ise korraldada. Samas tegelikult on ok osaleda ka siis, kui võidulootust napib, aga selle mõtteni ma jõudsin alles hiljuti.
Üllatavalt raske on leida filme, mis google pildiotsingust välja ei jookse. Sinna peale läks põhiaur. Lisaks ei olnud enamike filmide puhul võimalik leida normaalseid ja filmi hästi kirjeldavaid pilte, sest need tulid kohe otsingust välja ja nii ma pidin mõnes kohas panema sellised pildid, kus näitlejad kohati olid imelike nägudega.
Mulle tuli üllatusena ka maagia.net-i väga kohmakas funktsionaalsus piltide üleslaadimiseks. Sellest läbi närimiseks peab ikka selle lehekülje fänn olema.
Viimase ja pisut asjasse mitte puutuva mõttena tahaks õhku visata unistuse, et võiks varsti jälle
maffiat mängida. Loodetavasti võtab keegi sõnasabast kinni ja teeb ära.