avalehele

Muud teemad >> Foorumimängud

Lehti: 1 | 2 | 3 | 4 | (näita kõiki)
Kaupo
edendaja

Regitud: 02/07/2003
Sõnumeid: 6369
Koht: Tallinn
Re: FILMIMÄNG 2013 uut
      #1049476 - 00:06 02/02/2013

Õigesti vastasid: don Digimon

Lõpptabel põhimängus ka väljas, kuid 54 punkti kogunud meestele algab kohe lisaaeg. Millalgi öösel/homme hommikul postitan korraga 8 pilti ja mängijatel on õhtuni aega, et ära arvata neist nii palju, kui võimalik. Iga pilt annab 1 punkti. Kui peale lisapilte on ikka viik, siis uuesti.
Teiste auhinnad kirjutan siis, kui mäng lõplikult läbi.

Edetabel
54 punkti - filden, Face
53 punkti – Nebula, DrZed
50 punkti - mcv
48 punkti – Kapten
46 punkti - Stultus
44 punkti – Ape, Makaak, Ranger, vpl
41 punkti – Matz
39 punkti – nSJz
37 punkti – rawen
35 punkti – don Digimon
30 punkti - Dragon
29 punkti – Emil
18 punkti – Froll
17 punkti - jott
16 punkti – Gimly
15 punkti – MadTricks,
12 punkti - Scorpy
10 punkti – woskwich, Zoova
9 punkti – muruniiduk
7 punkti – aty
6 punkti - merqury
5 punkt – MetsJeesus
3 punkti – Garrett, Ryup, Tarmo, dan, IllusionGod, Donkey, Zerinox

--------------------
For each spell, there's a a COUNTERspell.

Lisad: Trüki sõnum   Tuleta meelde!   Märguanne moderaatorile  
Kaupo
edendaja

#1049490 - 08:27 02/02/2013

Kuna 8 filmi päevaks on vist ikka liiga palju, siis teeme 6 pildiga. Vihjeks olgu öeldud, et 5 pildil kuuest on suht tuntud näitleja peal ning kõikide filmide puhul ei ole tegemist suurele ekraanile tehtud filmidega.

Ah jaa, viimaseks filmiks oli: Sound of Noise

Pilt 1

Pilt 2

Pilt 3

Pilt 4

Pilt 5

Pilt 6

--------------------

Muutja: Kaupo (08:30 02/02/2013)

Kaupo
edendaja

#1049492 - 11:46 02/02/2013

Loosiauhinnad:
Supreme Verdict - Ranger
Memnited - Face
Geistid - Dragon
Mayor of Avabruck - Froll
Mayor of Avabruck - DrZed
Bloodlord of Vaasgoth - nSJz
Knight of New Alara - Makaak
Oros - mcv
Boggart Ram-Gang - Ape
Mind Stone - Gimly
Xathrid Gorgon - rawen
Hellspark Elemental - Matz
Reya Dawnbringer - MadTricks
Vampire Nocturnus - merqury
Stromblood Berserker - vpl
Selkie Hedge-Mage - Dragon
Dryad Militant - Matz
Dryad Militant - nSJz

Top8 auhinnad ka komplekteeritud ja kõik Weplays karbis.

--------------------

Kaupo
edendaja

#1049550 - 14:23 03/02/2013

Filmimängu võitis Denis Filaretov (filden), kes suutis ära arvata 4 filmi kuuest. Teise koha sai Raul Kask (Face).

Viimased kuus pilti olid:
1. Diva (1981) - Hästi hea prantsuse thriller 70ndate new wave stiilis. Pildil suht tuntud näitleja Richard Bohringer
2. Intouchables (2011) - Viimaste aastate üks populaarsemaid prantsuse filme.
3. The Limits of Control (2009) - Jim Jarmushi unenäoline (krimi)film. Tegelikult rohkem jutu, kui tegude film. Pildil seljaga Isaach de Bankole.
4. Police Academy (1984) - Kaheksakümnendate klassika.
5. Going Postal (2011) - 2011 aasta uusaastaks tehtud BBC telefilm Terry Pratchetti raamatu alusel. Pildil enamasti Hercule Poirotina tuntud David Suchet.
6. 2 Days in the Valley (1996) - Paljusid tegelasti ühendav musta huumoriga thriller Pulp Fictioni stiilis. Pildil parempoolne Danny Aiello.

Nüüd võib siia tagasisidet anda. Ise kirjutan ka ehk natuke rohkem, kui aega on.

--------------------

filden
vana tegija

Regitud: 25/01/2007
Sõnumeid: 846
      #1049694 - 14:09 05/02/2013

Väga lahe mäng oli. Eriti need 6 pilti ühe päevaga. Kui palju siis Raul ära arvas?

--------------------
Dum Spiro Spero

Kapten
tegija

Regitud: 08/09/2012
Sõnumeid: 306
Koht: Keila/Tallinn/Tartu
      #1049698 - 14:36 05/02/2013

Mulle meeldis see, et mäng liikus suhteliselt kiirelt - 1 film päevas (va prerelease'i päev).

--------------------
"Metallil möirgab metall.
Rebib ja rassib raudruun,
külm, kalk kaasaegne Kalev.
Teel tormab teras truu." -Loits

FaceAdmin
vana tegija

Regitud: 11/10/2002
Sõnumeid: 616
      #1049705 - 15:02 05/02/2013

Vastuseks:

Väga lahe mäng oli. Eriti need 6 pilti ühe päevaga. Kui palju siis Raul ära arvas?

Lõpuks läks jah mäng põnevamaks. Alguses oli enamus filme lihtsalt google pildiotsingu kaudu leitavad ja otseselt filmide tundmist mängijatelt ei nõudnud. Vahed hakkasid sisse tulema alles nende filmide puhul, mida googlist niisama lihtsalt leida ei saanud.

Viimasest kuuest pildist ma teadsin kolme. Intouchables'i teadsin kohe, sest olin seda hiljuti näinud - viimase aja kindlasti üks lahedamaid prantslaste filme. Ja siis kaks pilti leidsin ülesse näitlejate järgi. Tundsin ära David Suchet (Going Postal) ning Danny Aiello (2 Days in the Valley). Esimese filmi puhul teadsin, et tegu on prantsuse filmiga, sest näitleja oli tuttav, aga mitte ei suutnud tema nime, ega seda kus ta veel mänginud oli, meelde tuletada. Väga pikalt ei saanud tegeleda ka otsimisega, sest nädalavahetuseks oli ka muid plaane tehtud. Muidu millaski õhtul näitasin oma tüdrukule ka neid pilte telefonis ja ta ütles kohe, et see rahvamassi pilt võib olla Politseiakadeemia, aga mul siis arvutit enam käepärast polnud ja telefoni kaudu ei viitsinud seda kontrollima ka hakata. Jarmushi filmi poleks ilmselt elu sees ära arvanud. Näinud ma seda pole ja pildi järgi pole millestki kinni ka haarata. Keegi neeger istub seljaga kaamera poole ja tegevus toimub ilmselt Lõuna-Euroopas (tundus selline Itaalia või Hispaania tänavapildi moodi olevat).

Aga mäng oli jah vahva nagu filmimängud alati. Tänud Kaupole ja järgmine kord siis uuesti.

rawen
edendaja

Regitud: 06/08/2002
Sõnumeid: 2334
      #1049710 - 15:42 05/02/2013

Vastuseks:

google pildiotsingu kaudu leitavad ja otseselt filmide tundmist mängijatelt ei nõudnud.

Vastuseks:

ja järgmine kord siis uuesti.

Nope.

--------------------
"I'm back, baby!"

filden
vana tegija

#1049713 - 15:59 05/02/2013

Huvitavaks läks sellest momendist, kui tuli Sherlock Holmesi film.
Esimene pilt oli üldse niisugune, et ma esialgu arvasin, et see on mingi pudel altpoolt vaadates. Leidsin, et isegi on olemas niisugune Verdi nimeline Itaalia vein, aga filme sellega ei olnud. Siis kui mulle öeldi, et see on hoopis luup/suurendusklaas, siis ma kohe mõtlesin, et äkki mingi Sherlock Holmes'i film, aga esimesest pildist küll ei arvanud ära. Teise pildi peal oli küll näha, et seljaga seisab tüüp Sherlock Holmsi mütsis. Ma ütlesin veel naisele - "vaata, see mees (mitte see, kes seljaga seisab) on küll ju Michael Caine moodi?". Naine vastas, et muidugi mitte. Seda ta ka polnud, aga mõte oli ikka õige, ja Michael Caine selles filmis ikka osales.

Järgmine film, kus me Rauliga uuesti samale kohale jõudsime oli "Hullumeelsus". Seda filmi ma muidugi ei ole näinud. See oli ka mittetööpäev ja ei saanud eesti kolleegidelt küsida. Kuigi esmaspäeval nad ütlesid, et ei oleks ära arvanud.

Film 18, Rules of the Game, teine pilt. See koht, kus me Rauliga kahekesi esikohale jäime.
Seal võis eeldada, et aasta on ikka 1939. Siis ma leidsin niisuguse lehe ja hakkasin järjest trailereid vaatama, mis olid ka mustvalged.
http://www.films101.com/y1939r.htm

Viimased 6 filmi
1. Ei suutnud ära arvata. Küll arvasin, et on 70te film. Aga näitlejat ei suutnud ära arvata. Küll ma otsisin guuglis "asian guy/cop and white guy/cop" ja muid variatsioone ja filme. Aga ei, ei tulnud midagi välja.
2. Intouchables oli kõige lihtsam nendest. Hiljuti ära vaadatud
3. Ei arvanud ära. See oli kõige kõvem pähkel. Esialgu arvasime naisega, et on mingi prantsuse/araabia näitleja. Siis, et see on mingi mustanahaline näitleja ja et ta on kindlasti narrator. Aga ikkagi ei leidnud.
4. Selle pildi kohta naine ütles, et neid filme, kus niimodi inimesed jooksevad on sadu. Kasvõi Politseiakadeemia. Ma vastasin "ok, seda filmi kontrollin ära", enam küll ei viitsi enam otsida
5. Selle näitleja kohta olime naisega täitsa kindel, et see on Liam Neeson. Paar tundi aega raisatud selle peale, et leida Liam Neesoniga sobiv film. Siis lõpuks guugle mingi 10'l-15'l lehel minu päringule "eyepatched bad guy movie" leidis selle pildi ja filmi. Ja ma sarkasmiga ütlesin naisele, et see ei ole Liam Neeson. Ta vastas "Ah, no siis David Suchet, kes siis veel"
6. Danny Aielo't ma ei tundnud ära. Aga lõikasin maali välja, mis ripub seal seina peal. Ja leidsin, et kunstniku nimi on Robert Yarber.
https://www.google.com/search?q=robert+yarber&num=20&hl=en&tbo=u&rlz=1T4GGLL_enEE337EE337&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=IA8RUdD0CLKM0wWEg4GgBQ&ved=0CDgQsAQ&biw=1344&bih=670

siin aga sellele kunstnikule öeldakse Special Thanks
http://movies.yahoo.com/person/robert-yarber/

Eelmine aasta oli siis seis vastupidine. Raulil esikoht, minul teine. Noh, lõpuks nelja aastaga ka esimene koht. Aitäh Kaupo huvitava mängu eest!

--------------------
Dum Spiro Spero

jott
Peaaegu maailmameister

Regitud: 29/10/2002
Sõnumeid: 5206
Koht: Keila?
      #1049721 - 19:31 05/02/2013

Vastuseks:

Paar tundi aega raisatud selle peale

No comments.

--------------------
"Jott..Who the [piip] are you to judge me!!!!!Get a life"
-- Risto "Eesti Nokia" Pohvilainen

filden
vana tegija

#1049724 - 20:26 05/02/2013

Vastuseks:

Vastuseks:

Paar tundi aega raisatud selle peale

No comments.

http://et.wikipedia.org/wiki/H%C3%BCperbool_%28kirjandus%29

--------------------
Dum Spiro Spero

Kaupo
edendaja

#1049743 - 23:17 05/02/2013

Lubasin natuke kirjutada, aga ei olnud seni aega leidnud. Pole praegugi, aga kuna teised hakkasid kirjutama ja kui ma nüüd ei kirjuta, siis ilmselt see jääbki kirjutamata.

Formaadist
Päris mitu mängijat nurisesid, et liiga rasked filmid on ja tegemist pole mitte filmimänguga, vaid googeldamismänguga. Osaliselt ilmselt on ka nii, sest ole suht kindel, et päris mitu mängijat said punkte vaid läbi pildiotsingu. Kui tegin esimesi mänge, siis sain aru, et pilte on võimalik otsida ja arvasin, et tineye.com on kõige parem otsingukoht. Selle mängu ajal tuli välja, et google otsingumootor on ikka ülivõimas. Kahjuks taipasin seda alles viimaste filmide juures. Pidin tegema igast filmist umbes 10 screenshoti, et leida lõpuks pilt, mida google ei suuda leida.
Ühesõnaga oleme jõudnud olukorda, kus on võimatu teha filmimängu otsitavate piltidega. Võimalik on ainult siis, kui mängijad lubavad neid mitte kasutada ja ausalt ei kasuta ka. Kahjuks on seis selline. Kui keegi leiab parema võimaluse, siis hea meelega kasutaks seda.

Esimene filmimäng kestis mingi 1,5 kuud vist. Järgmistega natuke lühendasin ja 21 filmi tundub olevat see hea pikkus – saab alustada lihtsate filmidega, natuke raskematega terad sõkaldest eemaldada ja siis rasketega võitja välja selgitada.

Miks ma filmimängu teen?
Põhjuseid on mitu. Esiteks, et midagi foorumis toimuks. Iga mäng, mis käib, toob elavust foorumisse ja eks isegi need, kes ei mängi, vaatavad pilte ja natuke nuputavad.
Teiseks tahan tutvustada filme, mida ilmselt paljud näinud ei ole, kuid mulle meeldivad ja mida tahan teistele tutvustada. Vahepeal oli mingi eraldi selline teema ka siin (mcv vist alustas), aga see suri ära. Ma usun, et keda huvitab, see pigem vaatab ära niiviisi mõne filmi, mille pildi olen üles pannud. Formaadi all seletasin ka, et miks pole võimalik panna screenshote eriti lihtsatest filmidest, sest nad on googeldatavad. Kui nad ei oleks googeldatavad, siis ilmselt saaks, aga siis kestaks 1 mäng mingi pool aastat, kuni võitja välja selgub. Näiteks filmist Diva pidin tegema 12 pilti enne kui leidsin sellise, mida google ei leia ja mis on näitleja järgi leitav. Raul näiteks teadis näitlejat, aga nime ei teadnud. The Limits of Controli puhul oli see ilmselt ainus screenshot, mida google ei leia. Iga muu kaader filmist on suht lihtselt leitav.

Pildid:

1. The Avengers – Ma ei tea, kuidas ma seda filmi vaatan 5 või 10 aasta pärast, aga on selline vaadatav suve action ja alustuseks oli lihtsalt hea. Ilmselt oli suht lihtne, kuigi 1 vale vastus tuli ka (Thor).
2. The Dictator – Mulle meeldis see film ja tundus ka sellise filmina, mida lihtne leida ja mida ilmselt paljud näinud.
3. Dracula – Üks viimaseid vaadatavaid FF Coppola filme. Mulle horror üldiselt ei meeldi, aga see on selline, mis segab horrorit ja adventuret suht ainulaadselt. Mitte ehk kõige lihtsam pilt, aga siiski lihtsamate kilda.
4. Tinker, Tailor, Soldier, Spy – Kirjutasin siis nii: Tegemist siis eelmise aasta remake'ga 1979 aasta kultusseriaalist. Peab ütlema, et mulle siiski meeldib sari rohkem, aga väga hästi tehtud film. Hoopis teistes toonides, heade näitlejatöödega ning isegi, kui film on lühem, kui sari, suudab ennast hästi aeglustada, mis tavaliselt oleks halb, aga sellele loole annab nagu midagi juurde. Lisaks oh, kui geniaalsed viimased 4-5 minutit, millest enamus „La Mer“ saatel. Näitab pea kõiki tegelasi ja mingil moel kaotasid kõik midagi – kes elu, kes töö, kes midagi muud, isegi Smiley, kes sai tagasi oma ringi laskva ja muret tekitava kaasa. Lisaks lahkuva Toby Jonesiga hetk vihmasajus on nii tabav, Karla meenutamise stseern jne. Kohutavalt hea film. Loodetavasti tehakse sellele järg ka Smiley's People, milles peaks ka Eestil/eestlastel oma koht olema.
5. Intolerable Cruelty - Coenide üks mitte nii haibitud film ja kuna neil on ikka mitmeid paremaid filme, siis vaadatakse sellest tihti mööda, aga suht kõik, mis nad teinud on, on hea ja see film ehk natuke alahinnatud. Iga vaatamiskorraga hindan seda filmi natuke rohkem. Minu arvates on seal päris mitu sellist komöödiaklassikasse kuuluvat kohta.
6. Moonrise Kingdom. Eelmise, suhteliselt kehva filmiaasta, minu arvates ilmselt parim film. Wes Andersonilikult geniaalne ja kuidagi põhjamaine ja eestilik film väikeste saarte, merelainete ja niitudega film. Esimene film, siis nendest, mida tegelikult tahtsin tutvustada, kuigi tuntud film ja enamus nendest, kes filmidest midagi teavad, teavad ka selle filmi olemasolust.
7. Tucker and Dale Vs. Evil – Kõik kiitsid seda, aga ma kunagi ei viitsinud vaadata, sest kuigi trailer oli naljakas, siis tundus, et seal ongi kõik olemas ja filmi ise polegi väga mõtet vaadata. Millalgi siiski ei pannud vastu ja hakkasin vaatama. Mis mind üllatas oli see, et nende surma saamiste vahel on ikka ka midagi ja on hästi liigendatud, asjad on hästi põhjendatud ja kui lihtsalt ja kogemata võivad asjad valesti minna. Ilmselt küll keegi otseselt oksapurustajasse ei hüppa, aga filmis oli rohkem usutavust, kui võisin loota.
8. Midnight in Paris on ebaharilik Woody Alleni film, mis on ikkagi Woody Alleni film ja üks mu lemmikutest nüüd. Ilmselt on enamus inimesi vahel tundnud, et nad on kusagil vales ajastus mingil hetkel ja kunagi oli muru rohelisem ja päikest rohkem jne. aga keegi sellest nagu filmi teinud ei olnudki ja see ongi see film. Lisaks Pariis ja ajastu, millal kogu loominguline eliit sinna oli kogunenud - hämmastavalt nauditav.
9. Black Swan – Ma ju ometi ei lähe kinni balletifilmi vaatama? Umbes nii küsisin ma endalt enne kinopileti ostmist. Üks süngemaid, sürrealistlikumaid thrillereid, mida olen näinud. Kui mul tuleb isu näha thrillerit, siis just sellist. Oma žanri üks parimaid ja pea puudusteta film. Ma hindan väga, kui ma suudan filmi vaadata nii, et ma ei hakka vahepeal mõtlema muudele asjadele (filmiga seotud asjad). Ma arvan, et neid inimesi jagub, kes pole seda vaadanud, sest arvavad, et tegu ongi balletifilmiga ja tahtsin öelda, et VAADAKE SEE FILM ÄRA!
Väga raske oli esimest pilti teha, sest Aronofsky stiil on selline, et pea võimatu on leida stseeni, mida lihtsalt kohe ära ei arva. Teine võimalus oli hetk, kus Portmani tegelane tõmbab õlast sulerootsu välja.
10. Forbidden Planet - üks esimesi varajaseid Sci-Fi filme, mis näitas žanri potentsiaali. Minu jaoks ilmselt žanri esimeseks korralikuks filmiks on Metropolis (1927), siis 29 aastat suht tühjust (Kuigi ei ole näinud The Day Earth Stood Stilli ja The War of the Worldsi) ning seejärel FP ning peale seda jälle üle kümne aasta, kuni tuli 2001. Enamus filmi kvaliteedist on ikka muidugi klass madalam, kui me praegu harjunud oleme, aga head kohad on üle prahi.
Tegemist on ka ühe ainsa filmiga, kus peaosa kehastav Leslie Nielsen teeb tõsise rolli.
11. The Station Agent – Peter Dinklage on awsome. Suurepärane independent film paljude heade näitlejatega. Indie filmid on enamasti head, aga vähe on neid, mis ekstraklassist ja see näiteks minu arust on. Hästi palju auhindu võitis ka film ja oli nomineeritud.
12. Without a Clue. Tore Sherlock Holmesi komöödia kaheksakümnendatest Michael Caine ja Ben Kingsleyga. Ilmselt pole just eriline kvaliteet, aga üks selliseid filme, mida palju nähtud, alati hea vaadata ja paar naljakat kohta on ka. Lootsin, et luup annab vihje ja on otsitav, aga ilmselt siis ei olnud. Jeffrey Jones on selline suht tuntud nägu 80ndatest ja 90ndatest (Ferris Bueller's Day Off, Out on a Limb, Beetlejuice, Sleepy Hollow). Teisel pildil on siis Jeffrey Jones, naiseriietes mees ja seljaga Michael Caine Sherlockina. Vestlus Skypes Hannesega:
[1/22/2013 9:34:23 PM] Hannes Kerem: kuradi vilmimäng
[1/22/2013 9:34:29 PM] Hannes Kerem: isegi teise pildi peale pole aimugi
[1/22/2013 9:34:46 PM] Hannes Kerem: seks ja linn 2 ilmselgelt ei olnud vist
[1/22/2013 9:35:01 PM] Kaupo Liiv: No üks näitleja on suht tuntud
[1/22/2013 9:35:15 PM] Hannes Kerem: see mees pigem
[1/22/2013 9:35:21 PM] Kaupo Liiv: Noh neile, kes natuke üle keskmise teavad
[1/22/2013 9:35:23 PM] Hannes Kerem: aga nimeideed ei ole
[1/22/2013 9:35:25 PM] Kaupo Liiv: Kumb?
[1/22/2013 9:35:42 PM] Hannes Kerem: ma teisel nägu ei näe
[1/22/2013 9:36:10 PM] Kaupo Liiv: Ma vist ei tohi rohkem miskit öelda
13. The Good, The Bad, The Weird või siis naljakama nimega Joheunnom nabbeunnom isanghannom. Peab ütlema, et ilmselt üks parimaid makaronivesterneid, mis peale seitsmekümnendaid tehtud. Ilmselt asi ka selles, et neid ei ole just eriti palju tehtud viimasel ajal. Igatahes nalja on ja äktsionit on ja vägivalda on. Parem, kui uus Django näiteks.
14. Tegemist minu eelmise aasta absoluutse lemmikuga: This Must Be the Place. Kindlasti minu viiekümne lemmikfilmi hulka kuuluv film, milles Sean Penn teeb minu arvates ilma mingisuguse kahtluseta oma parima rolli vananeva rokkarina.Kõrvalosades teevad head rollid Frances McDormand, Judd Hirch ja väikeses cameorollis Harry Dean Stanton, mis on loomulik, sest tegemist ikkagi road moviega.
THIS MUST BE THE PLACE TRAILER
15. MirrorMask. Alustame faktidest: Neil Gaiman on geenius. Film on hea.
16. Hullumeelsus. Kaljo Kiisa lavastatud film alati suurepärase Jüri Järvetiga peaosas Saksa ohvitserist, kes läheb hullumajja, et sealt välja peilida sinna peitunud Inglise spiooni.
Ilmselgelt on filmi lõigutud stsensuuri poolt kõvasti ja vabade kätega tehes oleks ta võinud olla veel kordi parem ning lõpuks ikkagi jõudis ta keelatud filmide nimekirja. Kes veel vaadanud ei ole, siis soovitaks seda šedöövrit kõigile.
17. La regle du jeu (Rules of the Game). Eeldasin, et see leitakse lihtsalt üles, sest kuulus film (mida enamus näinud ei ole) ja aastaarvu järgi pole just meeletult otsida. Koht kah treilerist.
18. La grande vadrouille ehk meie keeli Suur jalutuskäik. Üks selliseid kaheksakümnendate aastate kinohitte Eestis. Ma annaks mingi +5 punkti Hannesele siin, sest ta pakkus Louis de Funesi filmi. Sel hetkel oli näha, et keegi mängib mängu hästi ausalt ja üritab filme ilusasti ära arvata. Seetõttu saab Hannes endale eriauhinna Legion Loyalist
19. Three Colors: Red – Tegelikult väga tuntud film neile, kes filme ülekeskmise näinud. Kandideeris kolmele Oscarile, Cannes, Berlin, Euroopa filmiauhinnad jne.
20. Kings of the Road (Im Lauf der Zeit) – No ma pidin ühe Wendersi filmi ka ikka panema.
21. Sound of Noise – Tuli välja, et päris palju olid seda isegi näinud. Väga mõnus film kuuest trummarist, kes otsustavad luua sümfoonia mitte trumme kasutades ja enamasti seadust rikkudes ja politseinikust, kes neid leida üritab.

Viimased 6 filmi:
22. Diva (1981) - Hästi hea prantsuse thriller 70ndate new wave stiilis. Pildil suht tuntud näitleja Richard Bohringer
23. 2. Intouchables (2011) - Viimaste aastate üks populaarsemaid prantsuse filme.
24. 3. The Limits of Control (2009) - Jim Jarmushi unenäoline (krimi)film. Tegelikult rohkem jutu, kui tegude film. Pildil seljaga Isaach de Bankole.
25. 4. Police Academy (1984) - Kaheksakümnendate klassika.
26. 5. Going Postal (2011) - 2011 aasta uusaastaks tehtud BBC telefilm Terry Pratchetti raamatu alusel. Pildil enamasti Hercule Poirotina tuntud David Suchet.
27. 6. 2 Days in the Valley (1996) - Paljusid tegelasti ühendav musta huumoriga thriller Pulp Fictioni stiilis. Pildil parempoolne Danny Aiello.

--------------------

Joke
tegija

Regitud: 26/07/2010
Sõnumeid: 224
Koht: Kuressaare/Tallinn
      #1049746 - 00:01 06/02/2013

Ei oska öelda, kui hea/halb see variant on, aga kuidas oleks mingite klippide läbi see asi lahendada. Google veel liikuvat pilti ei tunnista, kuigi samas on võimalik screenshot teha, mis jällegi viib esialgse probleemini. Lisaks on filmist kergem tega pilt kui klipp.

mcv
edendaja

Regitud: 05/05/2002
Sõnumeid: 4558
Koht: suvel Eestis
Re: FILMIMÄNG 2013
      #1049754 - 05:10 06/02/2013

Mina olin see mees, kes lasi julmalt iga pildi googlisse ja sai sealt palju punkte. Mitmed filmid tundsin ilma selleta ka kohe aga pooled punktid kindlasti tulid sealt.

Formaadi osas: tekstiline kirjeldus. Stiilis "Millises filmis on selline stseen: mees jookseb m88da teed, siis seisatab ja suudleb surnud inimese jalgu (endal ila tilgub igast august)?"

Ja siis Kaupole t2nud, et ta mulle seoses reisiga oli n6us tegema eritingimusi.

Muutja: mcv (05:11 06/02/2013)

Lehti: 1 | 2 | 3 | 4 | (näita kõiki)

Lisainfo
0 registreeritud kasutaja(t) ja 3 külalist selles foorumis.

Moderaator:  Veigo, Mirror 

Trüki teema

Õigused
      Sa ei saa uut teemat alustada
      Sa ei saa teemadele vastata
      HTML on keelatud
      UBBCode on lubatud

Reiting:
Vaadatud x: 4520

Hinda seda teemat

Hüppa