MAAGIA.NET

Magic: The Gathering >> MTG turniiride raportid

Lehti: 1
jott
Peaaegu maailmameister

Regitud: 29/10/2002
Sõnumeid: 3568
Koht: Paldiski külje all
Pre -Tln - 30.01 - Worldwake uut
      #78629 - 02:09 31/01/2010

Oli tore laupäevane päev ja mina kui peaaegu maailmameister otustasin end ajada õige vara üles, et panna end proovile planeedi säravaimate maagiatähtedega jõudu katsudes.
Et oli oodata eriti suurt meedia huvi, ajasin isegi habeme ära, et kaamerate ees parem välja näha.

Ärkasin kell 7:12. Selgus, et mu limusiinijuht oli haige ning mu helikopter ei läinud külmaga käima, seega vedasin end rongijaama, et Tallinna sõita. Oli oht maha jääda, kuna kuuldused minu retkest olid mitmete kõrvu jõudnud. Seega jäin autogrammide andmise tõttu peaaegu rongist maha. Õnneks siiski peaaegu.
Jõudnud Tallinna oli kõht suhteliselt tühi ja seetõttu leidsin kiirelt linna parima restorani. Ostsin mäkist 2 juustuburksi, mis mu kukrut tublisti leevendas(ei jõua ju kogu raha kaasas kanda koguaeg). Pärast seda tuli meelde, et mitte kõik mängutarvikud pole mul kaasas. Esmajoones oli karjuv vajadus kirjutusvahendi järele. Seadsin sammud r-kioski suunas. Kahjuks jõudsin kohale 3 minutit liiga vara ja ehkki ma püüdsin müüjale selgeks teha, kes ma olen(ta oli ilmselgelt eelmine nädal pommivarjendist pärast 20 aastat välja tulnud ja kohe r-kioskisse müüjaks), ei teinud ta seda lahti enne kella 9-t. Kui see siiski juhtus, ostsin seal ekuadori metshane sule ja parimat india tinti. Maksma läks see tühised 87 600 krooni, kuid ma pean ära märkima, et mulle kõlbab vaid parim.

Murdes end läbi järjekordsest karjast autogrammiküttidest, jõudsin lõpuks solarise keskusesse, kus mind kohe piiras frankfurter allgemeine leheneeger ja hakkas pärima "Mis reere plaanite avada? Kas parem on 1 hea mythicreer või 2 head tavalist reeri? Mis juhtub, kui Opalescence ja humility tulevad korraga Replenishiga mängu?" Ma saatsin ta sinna kohta ja murdsin end läbi kõikvõimalike muudegi leheneegrite. Siiski, kui tundus, et olin juba pääsemas, tundsin maapinda kaduvat. Tuntud SSõhtulehe sopaajakirjanik Marilin Vikat oli mulle jala taha panud ja hakkas pommima: "Miks ma ei saa leheküljele www.wizardofthecoast.com sisse? Kas Internetist saab juba tellida ka kallimaid kaarte, kui paarkümmend USA senti?"
...
Jooksin minema.

Jõudnud lõpuks turniiripaika(jah, nii palju juhtus selle aja jooksul) olid ees ootamas juba 178 osalejat ja umbes 20-st korraldajast-kohtunikust-skoorilugejast koosnev brigaad. Et ma olin kohal umbes 50 minutit varem, tuli rahvast veel selle ajaga juurde. Lõpuks oli neid kokku 2032, ehk siis oli see läbi aegade suurim magicuüritus(käi p....e gp Pariis) Ehkki ma olin ruumis kahtlemata eredaim täht ei pääsenud kuulsusesärast ka teised. Artjom andis juba strateegianõu läbi ESPN-i. Teemaks oli punamustade vampiiride saidboordistrateegia Jundi vastu. Denis arutles m10 reeglimuudatuste mõju üle pikas plaanis New York Timesi ajakirjanikuga. Eurosport oli algatanud läbirääkimised raweni ja Raven Mockeri Taekwondo matšiks. The Sun uuris Veigolt, kas uus rongaema seadus on tal ikka lubanud hästi eelolevale suurturniirile keskenduda. Maaleht uuris Ahtilt tema leiutatud uue Cruel Controli eelistest vana ees jnejne.

Üritust oli tulnud uudistama ka President Toomas Hendrik Ilves isiklikult, seda ilmselt seetõttu, et kaaluda Kaupole korraldustöö eest valgetähe IV klassi risti ordeni üleandmist.

Varsti oligi kell 10 saamas ja turniir hakkas pihta(sekundi pealt kell 10!!). See algas Kaupo kõnega eesti maagiaelu õitsengust, eelolevast Pro Tour Tallinn 2011-st ja ka sellest, et algajad peaksid pakis mängima 16 ländi, 18 looma ja 8 spelli.

Varsti antigi toode kätte. Et tegemist oli erakordse üritusega, oli wizards meile saatnud ainult foilidest koosnevad buustrid. Kui kõlas Kaupo luba buustreid lahti tegema hakata, pimestanuks see fotoaparaatide meri igaühe. Kui mängijad olid toibunud hakkas kostma kiljatusi. Olid kuuldused Richard Garfieldi ja Paavst Benedictus II allkirjaga, Harry Potteri tcg tagaküljega liikuva pildiga tekstitust Jace, Mind Sculptorist, samuti holofoil Chandra Ablazest. Üks õnnelik leidis endale buustrist ka zendikarist järgi jäänud aarde: Jah, see oli ihaldatuim kaart läbi aegade: Foil Juju Bubble!!

Et mina olin suurimaid mängijaid ja eredamaid ja targemaid isiksusi läbi aegade, otsustati mind seekord testida, mis ma teeks, nimelt anti minule mängitavaid kaarte igast värvist samapalju. Petteks olid näiteks Wolfbriar Elemental ja Jar-Jar Sphinx. Mina neist aga ei hoolinud ja tegin sellise paki:

Shoreline Salvager
Pilgrim's Eye
Guul Draz Vampire
Shatterskull Giant
Elemental Appeal
Spire Barrage
Slavering Nulls
2x Goblin Roughrider
Jagwasp Swarm
Trusty Machete
Torch Slinger
Soul Stair Expedition
Tuktuk Grunts
Dead Reckoning
Quest for the Gravelord
Chain Reaction
Marsh Casualties
Urge to Feed
Caustic Crawler
And-I-Won, the Ruin Sage
Bog Tatters
mauntainidjasvuombid

Pakk tõotas tekitada probleeme, kuna häid kaarte kahtlemata paki jagu ei jagunud. Ette rutates võib öelda, et lõppkokkuvõttes läks kõik hästi ja hea võidutses.

Varsti kuvati ka uudse liikuvate piltide tehnoloogia abil, mille kaupo megagame keldrist solarisse kaasa oli võtnud, paaringud.

1 raund

Vs Jaanus Rebane.

And-I-Won

2-0

2. raund.

Vs. Ahti Siirand.
ahti oli ilmselgelt täiskuuööl vanapaganele kolm tilka verd maksnud, sest tal oli läbi aegade parim siilddekipuul.
Seal olid:
Wrexial, the Risen Deep
And-I-Won
Umezawa's Jitte
Masticore
Oona, Queen of the Fae
Bitterblossom
Meloku, the Clouded Mirror
Visara the Dreadful
Seize the Soul
Hex
Vapor Snare

Esimese mängu kaotasin, kuna Ahti kasutas Black Lotust, et tuua lauda 3-käigu Wrexial, the Risen Deep.
Teises olin juba stabiliseerunud ja mul oli käsi kaarte täis ja rohkem loomi lauas, kuid olin nelja elu peal ja sealt see Bog Tatters mu elupäevad lõpetas.

0-2

3. raund

vs Taavi "MinaVs" Ludvi

esimeses mängus tõmbas Taavi 27 maad ja 3 spelli. Ja teises juhtus miskit, ahjaa, And-I-Won

2-0

4. raund

vs hirmus Mikk "MaVs" Kaasik

And-I-Won

2-0

5. round

vs Henri Kuuse

See raund pidi otsustama kõik. Ajalugu teist kohta ei mäleta. Võitja võtab kõik. Jänes šampanjat ei joo. Tõde tõuseb, vale vaob. Võitjast saab kangelane, teine koht saab tööd reisisaatjana. See raund otsustas, kas ma saan võistelda 2 miljoni krooni auhinnaraha nimel, mille ma oleks Haiti Maavärina ohvritele annetanud.

And-I-Won

2-0

Kokku 4-1

Kaheksa parima hulka jõudsin 3ndana.

Hakkas draft.

Avasin esimese buustri ja vastu vaatasid mule sealt 6 ländi, mõttetud kommonid ja Bala-Ged Thief, mille ka võtsin. Siis sain veel 6 piki Sea Gate Loremasteri ja igast huvitavaid musti kaarte. Teises buustris reerdraftsin adamantiumingli, kolmandas avasin Butcher of Malakiri.

Pakk tuli selline

Butcher of Malakir
2x Ruthless Cullblade
Tomb Hex
Blood Seeker
Reckless Scholar
Surrakar Banisher
2x Bloodhusk Ritualist
Sea Gate Loremaster
Dread Sanctuary
Jwar Isle Refuge
Bala Ged Thief
Mysteries of the Deep
Soul Stair Expedition
Giant Scorpion
Guul Draz Vampire
Into the Roil
Shoreline Salvager
Gomazoa
Jagwasp Swarm
2x Bojuka Brigand
Calcite Snapper
ailändidjasvuombid

top 8
1. Round

vs Ahti Siirand

ah, kättemaks!
Olin selle jaoks tunde treeninud, et teada tema iga nõrkust.

1. mäng: minul Sea Gate Lormeaster, ja ca 10 ekstrakaarti?
2. mäng: tema 2 lennukit ja minu null ekstrakaarti
3. mäng: alluallualluallu ja võit.

2-1

2. raund

vs Reivo Suurna.

1. mäng paunssis ta mu kõik ajad kätte ja lõi surnuks.
Teises tegi ta vea ja see maksis talle mängu, nimelt kasutas ta mingit uut allut, et mind millida, tänan väga. Võtan küll Soul Stair expeditioniga selle millitud looma ja taon ta sellega kasti.
kolmandas otsustas vanajumal ise, et Haitilastel pole mingeid toetusi vaja ja minu tõmbel 2-ländi kätte ta kolmandat ei andnud.

1-2

Oi kuidas pressil oli nüüd mille üle ilkuda. Jääb vaid üle pakkuda, mis seal postimehe ja süddeutsche zeitungi esikaanel esmaspäeval on. Kahtlemata mina pisarais. Jah, ka mina mõtlesin, et olen võitmatu ja üliinimene, seega ma ei oskagi seda seletada, mis toimus.

pettumuses võtsin oma 256 buustrit vastu ja läksin saideventdraftile, kus võtsin esimese pikina Timbermaw Larva üle Vampire Nighthawki ja Conqueror's Pledge ja tagusin kõik kasti oma rohesinise agroga.

Vähemasti väike lohutusenoot...

Tänan lugemast

Plussid:

ww ei ole nii hea kui zen
And-I-Won

Miinused:

Artjom

--------------------
"Jott..Who the [piip] are you to judge me!!!!!Get a life"
-- Risto "Eesti Nokia" Pohvilainen

Lisad: Trüki sõnum   Tuleta meelde!   Märguanne moderaatorile  
Kaupo
BFM

Regitud: 02/07/2003
Sõnumeid: 3581
Koht: Tallinn
Re: Pre -Tln - 30.01 - Worldwake uut
      #78633 - 08:26 31/01/2010

Väga hea tekst. Pole Hannesest uskunud, aga kuuldused käivad, et ta oli ka endale Dan Brauni ja J.K. Rowlingu kirjutamistreeneriteks palganud. Ah jaa ning James Cameron pidi kohe hakkama ka Hannese elust uut 3d filmi tegema.

P.S. Aare pole viimaste kuude eest kirjutamisauhindu jaganud.

--------------------
KAUPO VAHETUSMARKET
------------------------------------------
For each spell, there's a a COUNTERspell.

Muutja: Kaupo (08:29 31/01/2010)

CreatureAdmin
EM 2007

Regitud: 11/03/2002
Sõnumeid: 3135
      #78691 - 00:31 03/02/2010

Kolisin teema siia. Turniiri info leiab siit

Artikkel hea, kuid võistlus lõppes möödunud aastal.

Kuigi oli mõningad head kirjutised. Siiski ei olnud see minu meelest väga hea võistlus.

--------------------
maagia.net admin

Veigo
veigo

Regitud: 06/07/2002
Sõnumeid: 1811
Koht: Njuubiseebimaa
      #78693 - 01:04 03/02/2010

Vastuseks:

Siiski ei olnud see minu meelest väga hea võistlus.

Kas sellepärast ei sa ei võitnud kordagi?

--------------------
Õnneks seda signatuuri ei sponsoreerita!

Jay-N
vana tegija

Regitud: 19/09/2005
Sõnumeid: 905
Re: Pre -Tln - 30.01 - Worldwake
      #78703 - 15:07 03/02/2010

Väga huvitav oli lugeda. Eks maailmameistri elul ole ka varjukülgi.

Lehti: 1

Lisainfo
0 registreeritud kasutaja(t) ja 1 külalist selles foorumis.

Moderaator:  Creature, Mirror 

Trüki teema

Õigused
      Sa ei saa uut teemat alustada
      Sa ei saa teemadele vastata
      HTML on keelatud
      UBBCode on lubatud

Reiting:
Vaadatud x: 454

Hinda seda teemat

Hüppa

Võta ühendust maagia.net