|
Kaupo
|
|
edendaja
|
|
|
|
|
Regitud: 02/07/2003
|
|
Sõnumeid: 6369
|
|
Koht: Tallinn
|
|
|
6-1 (12-3) Sealedi Pool
Elite ei pannud sisse sest minu pakis enamus ajast 1/1 Debtors Pulpiti ei pannud sisse, sest remoovalit suht palju nagunii ja kurv kõrge. Kaotasin alles seitsmendas voorus pakile, mis oli 95% sama. Tal lihtsalt jooksis paremini pakk ja teises mängus ma ei tõmmanud oma Obzedati ja tema tõmbas.
-------------------- For each spell, there's a a COUNTERspell.
Lisad:
|
|
jott
|
|
Peaaegu maailmameister
|
|
|
|
|
Regitud: 29/10/2002
|
|
Sõnumeid: 5206
|
|
Koht: Keila?
|
|
|
Õnne kott.
Ool lakk, nõu skill.
Tänan, shuffler.
-------------------- "Jott..Who the [piip] are you to judge me!!!!!Get a life"
-- Risto "Eesti Nokia" Pohvilainen
Lisad:
|
|
Kaupo
|
|
edendaja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Njah. Mõtlesin tükk aega, kas panna punast ka sisse, aga Ember Beaste ei olnud.
Lisad:
|
|
Kaupo
|
|
edendaja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suutsin drafti ka võita. 111 mängija turniir siis. 45 auhinnaboostrit ja mõned QP-d. Magama ja õhtu poole draftima päriskaartidega.
Lisad:
|
|
Makaak
|
|
tegija
|
|
|
|
|
Regitud: 02/10/2007
|
|
Sõnumeid: 373
|
|
Koht: Tartu/Kup JVP
|
|
|
Vastuseks:
Njah. Mõtlesin tükk aega, kas panna punast ka sisse, aga Ember Beaste ei olnud.
Aga sul ei olnud punases mitte midagi head... Ma saan aru kui oleks olnud Boros Reckoner siis võiks Pit Fight mängida, või Madcap Skills...
Lisad:
|
|
Olavi
|
|
tegija
|
|
|
|
|
Regitud: 01/10/2003
|
|
Sõnumeid: 200
|
|
|
|
|
MTGO ametlik statistika:
Most Frequently 1st Picked Cards by 8-4 Gatecrash Winners Obzedat, Ghost Council Aurelia's Fury Firemane Avenger Crocanura Simic Fluxmage Knight of Obligation Syndic of Tithes Ember Beast Aurelia, the Warleader Zameck Guildmage
olulised on siinkohal siis kommonid ja uncommonid.
Automaatsed kaardilingid ei tööta endiselt...
Lisad:
|
|
Kaupo
|
|
edendaja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selline lugu, et pean homme Tartus GPTd mängima, aga 19.00 algab MTGOs Release Championship üritud (GTC Sealed deck). Mul on sinna kutse olemas, aga ilmselt ei jõua enne südaööd tagasi, või kui jõuan, siis mitte väga palju varem. Tahaks leida kedagi, kes minu eest seda vähemalt mõned voorud mängiks. Auhinnad jaotaks ilmselt pooleks. Keegi huvitatud, siis annaks enda MTGO konto andmed jne.
Lisad:
|
|
Olavi
|
|
tegija
|
|
|
|
|
Regitud: 01/10/2003
|
|
Sõnumeid: 200
|
|
|
|
|
väga hea või väga halb?
Lisad:
|
|
Emil
|
|
vana tegija
|
|
|
|
|
Regitud: 14/10/2005
|
|
Sõnumeid: 736
|
|
|
|
|
siuke pole-loomi-halb-pakk ju. või ma eksin?
Lisad:
|
|
Kaupo
|
|
edendaja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jälle kaotus Premier Evendi finaalis. Seekord 93 mängija omas. Selline idootselt heade kaartidega pakk oli:
Hästi imelik kurv ja kiirete pakkidega oli raske jebida. Esimeses voorus alustas vastane esimest mängu nii, et neljandal käigul oli tal mingi 5 looma lauas ja no ei suutnud välja tulla. Teises mängus suutsin olla tempo pool kuidagi. Kolmandas mängus tundus asi kontrolli alla saavat peale kolmanda käigu Centaur Healerit ja neljanda käigu Corpsejack Menacet, aga siis ta käis Vraska. Peale kümmet minutit sain lahti Vraskast käies Blessingu ja siis ta käis uue Vraska ning hävitas mu blessingu ära. Jälle hunnikus sebimist ja sain jälle Vraskast lahti. Mul rotid ka, aga tal palju elupunkte ja mul 2. Ta tõmbas 2/3 lennuki. Pole varem näinud kahte tavalist ühesugust müütikut ühes siildpoolis. Edasi võitsin kõik 8 vooru kuni finaalini, Vraskade omanik suutis 3-3 minna peale seda mängu
Lisad:
|
|
Gimly
|
|
tegija
|
|
|
|
|
Regitud: 10/02/2005
|
|
Sõnumeid: 296
|
|
Koht: Viljandi/Tallinn
|
|
|
http://www.channelfireball.com/videos/channel-pv-gtc-draft-1/#1 Siiani üks parimatest draftivideodes mu arust. Hea näide, kuidas mitte sidumine tasub lõpuks ära..ma arvan väga paljud oleks peale esimest ja teist picki surunud borost edasi. PV seletab mängu ka lahedate nurkade alt.
-------------------- When Chuck Norris goes to out to eat, he orders a whole chicken, but he only eats its soul.
Lisad:
|
|
mcv
|
|
edendaja
|
|
|
|
|
Regitud: 05/05/2002
|
|
Sõnumeid: 4554
|
|
Koht: suvel Eestis
|
|
|
Minu arust peaks Kaupol olema Militanti asemel Fencing Ace pakis. Ja saan aru, et kurv on 3 juures juba väga kõrge, aga Dead Reveler on parem kui Grim Roustabout
Lisad:
|
|
Kaupo
|
|
edendaja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vastuseks:
Minu arust peaks Kaupol olema Militanti asemel Fencing Ace pakis. Ja saan aru, et kurv on 3 juures juba väga kõrge, aga Dead Reveler on parem kui Grim Roustabout
Militant on hea. Ta on ikkagi 2/1 loom, mis vahel alustades lubab tempot teha. Kõige parem kaitse ehk vastase mängu pidurdamine on olla tempos ees ja militant seda lubab. ka on ta kaitseks hea ja odav - vahetab 2/2 meestega. Mitu korda on olnud hetki, kus vastane ei ründa suht keskpäraste Grizzly Bearsidega, sest lihtsalt ei taha vahetada Militandiga. Minu arust päris mängitav ja arvestades oma kurvi, siis pole mingit võimalust tema välja jätmiseks.
Grim Roustabout on ka selline kahe otsaga loom - Suudab olla 2/2 loom, mis on suht unblockable, kui vastasel 2se toughnessiga loomad ning olla hästi kaitses, kui vaja aega, et mängu/kaardiedu vaja välja võidelda. Kui Pack Rat välja jätta, siis ongi mu võiduvõimalused Blessing ja Guildmage. Mõlema tööle saamine võtab aega ja Roustabout tundus hea sisse panna. Antud turniirile mõeldes, siis tegi ta päris mitu korda head rünnakut ja ühe korra oli mängu MVP mingi 11/10 looma vastu (kolme kaunteriga Wurm). Siiski suht tihti läks ta välja ja Fencing Ace tuli sisse, kui nägin vastasel 2-3-4 1 toughnessiga looma või tahtsin värvikurvi viia rohkem WG peale ja jätta must vaid spläshiks.
Fencing Ace läks pakki ka enamasti siis, kui vastane mängis pakki, kus lennukeid ei olnud ja Aerial Predation tuli välja võtta.
Dead Reveler oli enne seda, kui ma antud seeriat miljoniga mänginud üks lemmikuid kaarte teoreetiliselt. Teoreetiliselt on ta ka praegu, aga praktiliselt olen päris mitu korda välja jätnud. Antud juhul on mul pakis WG ülekaalus ja pole eriti 2droppe ja Guildmage pole väga ründaja, pack Rat nagunii muud ei vaja ja kui pakk on selline, et 2 droppe ei ole, siis on Dead Reveler halb kaart 2/3 blokkija, sest 75-80% olen tagaajaja rollis, millest isegi Revelerid ei aita välja tulla olles ründajad.
Võimalus oleks olnud Fencing Ace sisse panna Monitorid ja Revelerid ka ja põhivärvideks oleks olnud BG, mitte WB. Cackler ja Shred-Friek sisse ja Féncing Ace ka ja on pakk kohe kiirem. Samas tunnen, et värvid jagunevad kuidagi halvemini ja ei tahtnud.
Lisad:
|
|
mcv
|
|
edendaja
|
|
|
|
|
Regitud: 05/05/2002
|
|
Sõnumeid: 4554
|
|
Koht: suvel Eestis
|
|
|
Vastuseks:
Militant on hea. Ta on ikkagi 2/1 loom, mis vahel alustades lubab tempot teha. Kõige parem kaitse ehk vastase mängu pidurdamine on olla tempos ees ja militant seda lubab. ka on ta kaitseks hea ja odav - vahetab 2/2 meestega. Mitu korda on olnud hetki, kus vastane ei ründa suht keskpäraste Grizzly Bearsidega, sest lihtsalt ei taha vahetada Militandiga. Minu arust päris mängitav ja arvestades oma kurvi, siis pole mingit võimalust tema välja jätmiseks.
Mul on tunne, et sa ei öelnud ühtki asja, mis ei kehtiks Fencing Ace kohta. Arvestades, et sul on pakis viise kuidas oma mehi pumbata, siis on Ace parem, kui Militant.
Lisad:
|
|
Kaupo
|
|
edendaja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma jätaks igal juhul Militanti sisse. Hindan just seda, et ta on üks mana ja alustades saab ta tihti rünnata paar korda ja kolmandal blokitakse juba nii, et teeb vahetuse ka veel ja vastane ongi korralikult tagaajaja rollis.
Viga ilmselt oli küll Fencing Ace mitte sisse panna, aga sisse oleks ta pidanud tulema 3dropi asemel. Suurim kandidaat sealt oleks olnud ilmselt Aerial Predation, sest vahel harva tuleb ette ka mänge, kus ta midagi ei tee.
Aga mis puutub sellesse pumpamise juttu, siis on mul ainult 2 pumpajat, mis on küll antud värvikombinatsiooni ja seeriat arvestades alla igasuguse näitaja. Aurat ei tahaks ka ilmselt antud loomale panna vaid 3/4 Hexproof või lennuk on peamised eelistused ja mis puutub Blessingusse, siis Blessing lauas on olukord, kui pole väga vahet enam, millised loomad sul lauas on, sest nad on kõik suured ja pahad. Ilmselt Fencing Ace oleks parem mõndadest, aga see on who cares hetk.
NB: Olles mänginud mingi 30-40-50 RTR limited üritust, siis ilmselt on kasutegur Militandi kasuks ja Fencing Ace vastu 80%/20% või nii. Mul vist on olnud 1 või 2 korda, millal Ace on minu vastu midagi teinud ja ise on vist reaalselt korra temast kasu olnud, samas, kui esimese käigu Militant on palju kordi teinud pahandust nii minu vastu, kui vastasele, kui ise olen tema lauale mänginud. Ilmselgelt on alahinnatud kaarte, mille kasutegurit näed vähem, sest teda mängitakse vähem alahindamise pärast, aga momendil on nii.
Lisad:
|