Valikud
#170912 - 11/05/17 01:41 PM Combat damage küsimus
Face Offline
Meister 2017

Registreeritud: 11/10/02
Postitusi: 912
Asukoht: Tallinn
Äkki targemad inimesed teavad, kas nii peabki olema või on see bugi ja ma saan reimbursi küsida.

Ehk siis pildi peal on näha kuidas ma blokkisin. Mõte oli selline, et Soulstinger teeb 2 dämmi minotaurile ja Duelist teeb veel ühe ja siis Duelist saab ühe veel teha teisele minotaurile (ründajate järjekorra assignisin Duelisti jaoks nii, et parempoolne minotaur oli esimene). Nüüd kui Soulstinger sureb, siis ma saan 2 counterit panna teise minotauri peale...

Mõte hea, aga tegelikkuses ma ei saanud seda ühte dämmi teisele minotaurile teha, programm ütles, et peab vähemalt lethal dämmi esimesele minotaurile assignima.

Tegelikkuses vahet polnud, tapsin siis hoopis selle adepti ja mängu võitsin niikuinii, aga teada tahaks ikka, et kas reeglid nii ütlevadki. Teinekord siis teaksin vastavalt käituda.


Attachments
blocks.JPG (59 Allatõmbamist)


Top
#170914 - 11/05/17 04:50 PM Re: Combat damage küsimus [Re: Face]
RasKerge Offline
seikleja

Registreeritud: 27/04/12
Postitusi: 77
Asukoht: Tartu
Tsiteeri:
510.1d A blocking creature assigns combat damage to the creatures it’s blocking. (...)
If it’s blocking two or more creatures, it assigns its combat damage to those creatures according to the damage assignment order announced for it. This may allow the blocking creature to divide its combat damage. However, it can’t assign combat damage to a creature that it’s blocking unless, when combat damage assignments are complete, each creature that precedes that blocked creature is assigned lethal damage. When checking for assigned lethal damage, take into account damage already marked on the creature and damage from other creatures that’s being assigned during the same combat damage step, but not any abilities or effects that might change the amount of damage that’s actually dealt.


Kuna Soulstingeriga koos blokkides piisab ühest punktist dämmist, siis peaks reeglite järgi teise dämmi saama järgmisele kollile teha.

Top
#170916 - 11/05/17 07:53 PM Re: Combat damage küsimus [Re: RasKerge]
jott Online   content
peaaegu maailmameister

Registreeritud: 29/10/02
Postitusi: 7494
Asukoht: Keila?
Ma ei jõua hetkel süveneda ja küllap Kaarel vastas õigesti.

Aga kõigepealt küsi refund ära ja siis kui ei anta, hakka uurima, et kas oli õige. Isegi kui ei olnud bug, on suht 5050 et saab refundi.
_________________________
...ja siis läks gp põlema.

Top
#170924 - 12/05/17 08:19 AM Re: Combat damage küsimus [Re: jott]
Face Offline
Meister 2017

Registreeritud: 11/10/02
Postitusi: 912
Asukoht: Tallinn
Sain sellise vastuse:

Thanks for writing in! In the scenario you described, you would not be able to play it out how you had originally wanted to. While Trueheart Duelist is able to block more than one creature, the only way you can split the damage up how you described is if Trueheart Duelist had trample.

Normally we would nullify your match result to allow you to play in another match, but because you won, we were not able to do so. Therefore I'm afraid we can't reimburse you for this event.

Natuke kahtlane see nende seletus tundub, et mis see trample seal blokkides peaks mõjuma, ma endiselt arvan, et see on neil bugine lihtsalt, aga no hea küll. Ma drafti niikuinii võitsin smiley

Top
#170926 - 12/05/17 08:39 AM Re: Combat damage küsimus [Re: Face]
Coros Offline
tegija

Registreeritud: 26/10/14
Postitusi: 677
Asukoht: Tallinn
Eiei, ära jäta seda nii. Kirjuta vastu ja ütle, et nad on veits lambad ja trample ei toimi blokkides. Tahaks teada, kas nad saavad reeglitest aru või mitte.

Top
#170949 - 13/05/17 12:59 AM Re: Combat damage küsimus [Re: Coros]
Face Offline
Meister 2017

Registreeritud: 11/10/02
Postitusi: 912
Asukoht: Tallinn
Torkisin siis neid vendasid edasi, sain sellise vastuse:

Your interpretation of the rules is correct - it should work as you described. I'm passing this on to our developers for further review as it's possible something there isn't working as expected.

Ehk siis millaski kolme aasta pärast vast fiksitakse see bugi ära (arvestades seda kuidas seal need asjad liiguvad). Reimbursi ma siiski ei saanud, kuna võitsin selle mängu. Bummer.

Top



Moderaator:  filden, Mirror, Veigo 
Detsember
E T K N R L P
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Avalik jututuba
Aktiivsed oksjonid
Kes on siin...
3 registreeritud (felt, 2 varjatud), 47 külalist ja 1 ämblikpoiss.
Legend Admin, , Moderator
See lehekülg tekitati 0.021 sekundiga, millest 0.007 sekundit kulus 14 andmebaasipäringu peale.